ISO 24052:2022
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
31 مايو 2022
·
Spices and condiments — Dried sumac — Specification
ملفات الوثيقة ISO 24052:2022
null صفحات
الإصدار الحالي
مجال الوثيقة ISO 24052:2022
This document specifies requirements for rubbed form of dried sumac (Rhus coriaria, family Anacardiaceae).
Recommendations relating to storage and transport conditions are given in Annex A.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-1:2015
GSO 150-1:2013
لائحة فنية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
GSO 150-1:2013
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
اعتمدت مؤخراً
ISO 23124:2024
مواصفة قياسية دولية
Surface chemical analysis — Measurement of lateral and axial resolutions of a Raman microscope
ISO 7151:2024
مواصفة قياسية دولية
Surgical instruments — Non-cutting, articulated instruments — General requirements and test methods
ISO/TS 32004:2024
مواصفة قياسية دولية
Document management — Portable Document Format — Integrity protection in encrypted documents in PDF 2.0
ISO 6916-2:2024
مواصفة قياسية دولية
Flexible cellular polymeric materials — Sponge and expanded cellular rubber products — Part 2: Specification for mouldings and extrusions